A napfény illata

40 játék, amivel lefoglalhatod a gyereket utazás alatt

Így éld túl a hosszú utazást gyerekekkel.   Megmondom őszintén, hogy azt a mondást, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek, nagy gond, sokáig nem igazán értettem. Valahogy úgy gondoltam, hogy ahogy nőnek a gyerekek, minden sokkal könnyebb lesz: így például mindenféle hiszti, nyűg és hangos unatkozás nélkül eljuthatunk A-ból B-be.   Sőt, lelki szemeim… Tovább »

Szuper sk. útijátékok az utazás túléléséhez

Itt a nyár, lehet utazni, mi is készülődünk, és mondhatom, az utazásban az a legfárasztóbb, mikor a gyerkőcök erősen unatkoznak és egy kétórás útnál is percenként elhangzik a kérdés: ” Ott vagyunk már?” Útközben énekelhetünk, játszhatunk szóláncot, barkochbázhatunk, jöhet a Kő, papír, olló is, és ha egy kis csendre vágyunk, készítsünk szuper játékokat az útra…. Tovább »

Csináld magad ötletek az utazás megszállotjainak

Néhány diy ötlet következik azoknak, akik már erősen tervezgetik a a nyári vakációt , miközben örömmel gondolnak azokra a szép helyekre, ahol eddig megfordultak. Örökítsd meg utazásaid emlékeit : nyomtass kis képeket, emlékeztetőket az útról, majd tűzd ki a térképre. Varrj egy csinos kis zsákot a fehérneműknek, így rejtve és csinosan tárolhatod őket a bőröndben…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!