A napfény illata

Így készíts saját stílusú posztertérképet!

Saját design posztertérkép a lakberendezés és az utazás szerelmeseinek.   A várostérképekért kisiskolás korom óta rajongok.  Valószínű,  ez annak köszönhető, hogy egy olyan városban születtem, ahol a településszerkezet önmagában is érték, és szerte a világban megemlékeznek róla a térkészetet tanuló ifjak.  Órákig nézegettem apukám óriási világatlaszát, és próbáltam figurákat, formákat, világokat belelátni az atlaszokba. De legjobban… Tovább »

Találkozzunk a NLCafé Téli Fesztiválján!

A Nők lapja Café idén is megrendezi Téli Fesztiválját, melyre 2015. november 22-én kerül sor Budapesten, a Millenáris „B” csarnokban, csupa szuper programmal: kreatív workshopokkal, gyereksarokkal, és a WAMP design vásárral kiegészülve. Ha te is azok közé tartozol, akik csillogó szemmel várják a karácsonyt, akkor a Téli Fesztiválon a helyed. Én már nagyon izgulok, és… Tovább »

Élménykert a Derecskei Gyümölcsösben

Programok családoknak, gyerekeknek, egészséges,  ropogós almákkal.   Tavasszal már voltunk a Gyümölcsös kalandokon, most ismét ellátogattunk, mert szerettünk volna magunk is szedni a mosolygós almákból. A gyümölcsösben ugyanis erre is van lehetőség, ugyanis a Szedd magad akció keretében, szeptember 19-től 1 hónapon keresztül lehet almát szedni a Derecskei Gyümölcsösben. De télire az is bespájzolhat az… Tovább »

Gyümölcsös kalandok Derecskén

Programajánló. Igazi családi élmény egy almáskertben.  A gyerekeim nem szerették az almalevet, ha ilyet kaptak az oviban, iskolában, mindig hazahozták a kis dobozost, vagy odaajándékozták a társuknak. Így eléggé meglepett, amikor egy kiállításon a kisfiam – aki egyébként imádja az almát- a Derecskei Gyümölcsös standjánál benyakalt egy pohárnyit belőle. Gondoltam, nagyon szomjas lehet, de aztán… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!