A napfény illata

Ház kerttel, papírból: ültess a gyerekkel

Mikor ovis voltam, a rajzaimon legtöbbször ugyanaz volt: csinos házikó, girbegurba kerítéssel, fával, virágokkal, napsütéssel. Ház kerttel. Házikója kiskerttel minden kisgyereknek lehet: csak néhány doboz, színes papír, egy kis föld vagy vatta, és mag szükséges hozzá. Tejesdobozba, gyümölcsleves, üdítős dobozba – levágva annak tetejét- nyugodtan ültethetünk és locsolgathatjuk a kis növénykét: ez lesz a kert…. Tovább »

Húsvéti papírzsongás

A tavaszi papírzsongás után itt a húsvéti verzió. Mert a papírból húsvétra is csodás dekorációkat készíthetünk: egyszerűen, olcsón, gyerekekkel is. Aki pedig nem szeret túl sokat szöszmötölni, annak ajánlom a nyomtatható ötleteket. 🙂 Íme itt az első, nyomtatható nyuszi, melyekkel egyszerűen díszítheted a húsvéti asztalt. Ha ezt a képet mentés másként lemented a számítógépedre, majd… Tovább »

Édes meglepetés: trüffelek és golyók

A bejegyzés címe akár a Húsvéti előkészületek 2.0 is lehetne, az 1.0 bejegyzés után, hiszen akár  húsvétra, vagy más alkalmakra (szülinap, karácsony) is ajánlom ezeket a finomságokat, melyeket leteszteltünk a hétvégén. Sőt, szépen becsomagolva még ajándéknak is kiválóak! És hogy a csomagolást is megkönnyítsem, a receptek mellé csomagolási sablont és ötletet is adok. 🙂 Egy… Tovább »

Tavaszi zsongás papírral

Imádom a papírt, mert nagyon változatosan lehet vele dolgozni,   egyszerűen és olcsón készíthetünk csodás dolgokat, például  lakásdekorációt belőle, és a gyerekeket is bevonhatjuk a készítésbe.  Most ráadásul beszereztem néhány gyönyörű mintás papírt, így aztán megkezdődött a tavaszi papírzsongás! A szélforgókban az a szuper, hogy lehet velük dekorálni, kiválóak például egy szülinapi zsúrra, a gyerekek imádják,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!