A napfény illata

Tojástart-o-rr

Bár a tojástartót kevesebb dologra tudjuk használni, mint a papírgurigát, azért felhasználása ennek is sokrétű.  Most orrocskákat készítettünk belőle. Persze farsangra. Annyira jól sikerült, hogy egész hétvégén játszottak vele a gyerekek. Nagyon egyszerű, érdemes belevágni. Amire szükséged lesz: tojástartó, vízfesték vagy akryl festék, vékony gumi. A tojástartóból vágjuk ki az orrokat:Ezután ki kell festeni, majd… Tovább »

Balerina tütü házilag- varrás nélkül!

Amikor a kislányom óvodás volt és a farsangra készültünk, már alig vártam, hogy valami extra ötletes, kreatív, frappáns jelmezzel rukkoljak elő, így sorra soroltam a szerintem jobbnál jobb ötleteket a kis ovisnak, amik persze nem nyerték el a tetszését, mert persze, hogy királylány, menyasszony, hercegnő szeretett volna lenni, nem pedig lego kocka, pizzaszelet vagy mobil… Tovább »

Maszkabál: Jelmezek házilag

Bár az ovikban, iskolákban február elején, közepén rendezik a farsangi ünnepséget, azért már javában benne vagyunk a farsangi időszakban, és nem árt elkezdeni azon gondolkozni, ki milyen jelmezt szeretne idén. Mi ráadásul családi farsangot is szoktunk rendezni, ahol a felnőttek is jelmezbe bújnak. Bár kaphatók kész jelmezek is, összegyűjtöttem otthon is elkészíthető ötleteket. Kis indiánlány,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!