A napfény illata

Az olvasók kedvencei 2015-ben

Lehetek Nutella? 🙂   Nagyon szépen köszönöm, hogy itt vagytok, nélkületek ez a blog nem lenne ilyen. A ti visszajelzéseitek, hozzászólásaitok, kedveléseitek, fotóitok is inspirálnak nap mint nap, segítenek a bejegyzések megírásánál. Ezért összegyűjtöttem azokat a posztokat, melyek a tavalyi évben a kedvenceitek voltak. Remélem, szívesen olvassátok újra ezeket, és megdöntitek az alábbi mondást. 🙂… Tovább »

Programajánló: családi szabadulós játék

Az igazi hungarikumként emlegetett szabadulós játék 2011-ben jelent meg először Budapesten. Az ötlet számítógépes játékok formájában már létezett, de az offline játékok innen terjedtek el és igen népszerűek, elsősorban a turisták körében. Be kell vallanom, hogy eddig valahogy elkerülték a figyelmemet ezek a játékok, pedig gyerekkoromban imádtam a MacGyver filmeket, ahogyan a hős minden helyzetben… Tovább »

Hogyan rajzolj állatot… újra

Akinek kisgyereke van, az tudja, hogy egy anyának két dolgot mindenképpen újra kell tanulnia: az egyik az éneklés, a másik a rajzolás – kivéve persze, ha profi grafikusról, vagy olyan anyukáról van szó, akiben benne van az X, mármint a faktor. Szóval az ember lánya énekel, aztán lassan hozzászokik, ő is, meg a gyerek is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!