A napfény illata

Vezess hálanaplót!

Mi volt ma jó a napodban? A pozitív gondolatok gyógyítanak!   Már egy ideje szokásunkká vált, hogy a gyerekekkel este átbeszéljük, mi volt aznap jó. Lehet ez akár egy kis apróság, de akár nagy dolog is. Eleinte nagyon keresgélni kellett ezeket, pedig sok-sok jó dolog történik velünk, mégis valahogy a negatívumok hamarabb előjöttek. De azért… Tovább »

Liebster Award vándordíj

Újabb Liebster Award díjat kaptam, ezúttal Anditól, a Girl Power! blog szerzőjétől. Nagyon szépen köszönöm! 🙂 Ezt a díjat blogok adják egymásnak, ez egy pozitív üzenet, egymás munkájának elismerése, népszerűsítése. A díj Németországból indult, szabályai változtak az idők folyamán, a díjat adó kérdéseire kell válaszolni, majd továbbadni az általad értékesnek tartott blog(ok)nak. A bloggertársak elismerése mindig… Tovább »

Díjat kaptam, hurrá!

Nagy megtiszteltetés ért, 2 blogger társamtól is megkaptam a  Liebster Award díjat! Köszönöm szépen Dia és Melinda (Masni), és Animama (Nagymami2 blog) Ezt a díjat blogok adják egymásnak, ez egy pozitív üzenet, egymás munkájának elismerése, népszerűsítése. A díj Németországból indult, bár az eredetére, történetére nem sikerült rábukkannom, a célja a még nem túl ismert, de… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!