A napfény illata

Szatyor? Nem, csomagolás.

Elöljáróban annyit, hogy egy csomagolóeszközöket gyártó cégnél dolgozom, ahol többek között bevásárlótáskákat is gyártunk, így mondanom sem kell, hogy kicsit más a szatyrokhoz való viszonyom. 🙂 Az egész úgy kezdődött, hogy az egyik kollégám névnapi ajándékát szatyorba csomagoltam, összekötve a kellemest a hasznossal. Nagy sikere volt, azóta bevásárlótáskákban ajándékozunk. És hogy ez lehet mutatós is,… Tovább »

Édes meglepetés: trüffelek és golyók

A bejegyzés címe akár a Húsvéti előkészületek 2.0 is lehetne, az 1.0 bejegyzés után, hiszen akár  húsvétra, vagy más alkalmakra (szülinap, karácsony) is ajánlom ezeket a finomságokat, melyeket leteszteltünk a hétvégén. Sőt, szépen becsomagolva még ajándéknak is kiválóak! És hogy a csomagolást is megkönnyítsem, a receptek mellé csomagolási sablont és ötletet is adok. 🙂 Egy… Tovább »

Palackok csomagolása kreatívan

A gasztroajándékok nagyon hasznosak és személyesek, különösen, ha saját készítésűek: jó ajándék egy üveg házi pálinka, egy finom bor, például egy saját készítésű csipkebor, egy finom fűszerolaj, paradicsomos finomság, házi likőrök. És ha már az ajándék egyedi, legyen az a csomagolása is. Itt is igaz az a mondás, sokszor a kevesebb több: egyszerű natúr selyempapír… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!