A napfény illata

Ajándékötletek anyák napjára gyerekeknek

Nagyon meghatóak anyák napján a  gyerekek által készített ajándékok, az általuk az árokparton szedett pitypangcsokrok, az elmondott, elénekelt versikék, énekek. A A legkisebbektől örök emlék a tenyér- és kézlenyomat, például só-liszt gyurmából: Vagy egy kötényen, festékkel dekorálva: A Kicsik apa és anya – ha a nagyinak szánjuk az ajándékot- segítségével ujjlenyomatos képet is készíthetnek, az… Tovább »

Kétszeres anyák napi meglepetés

Hihetetlen, de a jövő hétvégén már május lesz, és anyák napja, így itt az ideje, hogy elgondolkodjunk, mivel lepjük meg az édesanyákat és a nagyikat. Ha kisgyerekek vannak egy családban nincs nagyobb öröm, mint a saját készítésű ajándék, mert  a gyerekek által rajzolt, gyurmázott, ragasztott holmik a legszebb, és legkedvesebb ajándékok egy anyának, nagyinak. Én… Tovább »

Virág – és levélnyomatos kép készítése

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, már füvet is kellett nyírni :-), gyönyörű virágok, levelek, füvek a kertben. A tavaszi virágok szépek, de mulandóak, olyan jó lenne tartósítani őket! Már régóta tetszenek a botanikai képek, különösen a régies, míves papírra nyomottak. Így jött az ötlet, hogy viráglenyomatot készítsünk kalapáccsal. Na, ennek leginkább a gyerekek örültek, különösen a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!