A napfény illata

A legtutibb last minute ajándék anyák napjára

Ebből jut a legkevesebb egy kisgyerekes anyának.   Nincs más dolgotok, mint kinyomtatni, és átadni anyának. Szerintem azt sem fogja bánni, ha többet is kap belőle. Csak aztán ne felejtsétek el, hogy hagyjátok anyát aludni, ha be akarja váltani az ajándékot. 🙂   Az eredeti ötlet Emőkéé, akinek meseblogját itt találjátok. Szép napot!   Ha… Tovább »

Ajándékötletek anyák napjára gyerekeknek

Nagyon meghatóak anyák napján a  gyerekek által készített ajándékok, az általuk az árokparton szedett pitypangcsokrok, az elmondott, elénekelt versikék, énekek. A A legkisebbektől örök emlék a tenyér- és kézlenyomat, például só-liszt gyurmából: Vagy egy kötényen, festékkel dekorálva: A Kicsik apa és anya – ha a nagyinak szánjuk az ajándékot- segítségével ujjlenyomatos képet is készíthetnek, az… Tovább »

Kétszeres anyák napi meglepetés

Hihetetlen, de a jövő hétvégén már május lesz, és anyák napja, így itt az ideje, hogy elgondolkodjunk, mivel lepjük meg az édesanyákat és a nagyikat. Ha kisgyerekek vannak egy családban nincs nagyobb öröm, mint a saját készítésű ajándék, mert  a gyerekek által rajzolt, gyurmázott, ragasztott holmik a legszebb, és legkedvesebb ajándékok egy anyának, nagyinak. Én… Tovább »

Virág – és levélnyomatos kép készítése

Visszavonhatatlanul itt a tavasz, már füvet is kellett nyírni :-), gyönyörű virágok, levelek, füvek a kertben. A tavaszi virágok szépek, de mulandóak, olyan jó lenne tartósítani őket! Már régóta tetszenek a botanikai képek, különösen a régies, míves papírra nyomottak. Így jött az ötlet, hogy viráglenyomatot készítsünk kalapáccsal. Na, ennek leginkább a gyerekek örültek, különösen a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!