A napfény illata

Mit rejt a doboz?

Két kislány pakkot kapott.

 

Meglepetést kapni mindig szuper, így nagyon megörültem, mikor a futár megérkezett a LEGO DUPLO  dobozzal, amit a barátnőm kislányainak szántam. Csomagot kibontani annyira jó érzés!

Várni kellett néhány napot, míg találkoztunk velük, így már nagyon tűkön ülve vártam az átadást. Kíváncsi voltam, hogy mit szólnak majd hozzá, de a meglepetés és az örömük felülmúlta minden várakozásomat. Annyira cukik voltak, ahogyan rácsodálkoztak az egyes elemekre:

  A  LEGO DUPLO Családi ház készlet nagyon szuper a szerepjátékokhoz, a lányok háromféle házat terveztek belőle, aztán rendeztek egy jó kis családi vacsorát a kockaházban.

A barátnőm mesélte, hogy még azután is órákig játszottak vele, miután mi eljöttünk tőlük, mindenféle veszekedés nélkül.


JÁTÉK! Ha jól válaszolsz a Facebook oldalon feltett kérdésre 2017. június 30. 12. 00 óráig ( a kérdést tartalmazó bejegyzés alá kell írni a választ), ezt a LEGO Juniors (4-7 év) játékot nyerheted meg:

10730 Villám McQueen versenyautó indítója


Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!