A napfény illata

Lélekmelengető könyvecske anyák napjára

 

Egyedi ajándék, ingyenesen letölthető sablonnal.

 

Amióta gyerekeim vannak, az anyák napja más megvilágításba került nálam: persze, hogy  potyogtak a könnyeim az ovis ünnepségeken, mégis leginkább azt szerettem, amikor a gyerekeim csak úgy, spontán szedtek nekem egy csokor pitypangot, a kisfiam csillogó szemekkel hazahozott egy gyufásdoboznyi bogarat, ajándék gyanánt, vagy apa segítségével készítettek nekem egy reggeli kávét, amely annak ellenére a legfinomabb volt a világon, hogy a cukor kicsit beleborult a feketébe.

 


Vagy azt, amikor rajzoltak nekem valami szépet.


Az alábbi sablonokat azért készítettem, hogy a kicsik lerajzolhassák, a nagyobbak leírhassák a gondolataikat. Ezekből aztán készülhet egy kedves leporelló, örök emlékül neked és a gyerkőcnek.

Amire szükséged lesz: 

Kinyomtatott sablonok (Anyák napja (1) , Anyák napja2, nagyiknak:anyák napja3)

Vékonyabb kartonlap, melyből a harmonikaszerű kis könyvet készíthetjük

olló, ragasztó, rajzeszköz a dekoráláshoz

A kis könyvecske készítését az alábbi videó mutatja. Az így elkészített könyvecske oldalaira ragaszthatjuk a kivágott, megrajzolt sablonlapokat. Nyolcféle sablont készítettem, de kevesebbet is használhatunk a kis könyvhöz.

 

Na és persze azoknál az igazi, bújós öleléseknél sem kell nagyobb ajándék, aminek kíséretében a gyerekek átadhatják ezt a kis meglepetést.

Szép napot!
 
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡
A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!