A napfény illata

Legyen neked is ilyen fantasztikus 3D papírnyuszid húsvétra!

Ingyenes sablonnal! Tuti, hogy te is meg tudod csinálni!

 

Az idei trend szerint nagyon divatosak a természet ihlette, kézzel hajtogatott origamifigurák. A finoman megmunkált díszek jól mutatnak üvegbúra alatt, a falon trófeaként, a gyerekszobában, vagy a polcon. A papír olcsó alapanyag, és fantasztikusan látványos dekorációkat készíthetünk belőle, egy kevés türelemmel.

 

Húúú, ez őrülten jó! – ezt gondoltam, amikor megláttam  a Wiezner-Ozsváth Edina által készített papírnyuszit. És persze a következő gondolatom az volt, hogy nekem is kell ilyen! 🙂

Erika nagyon segítőkész volt, és azt is elmesélte, hogyan készültek ezek a csodás nyuszi-szobrok.

Először is, kell hozzá egy sablon, melyet ezen az oldalon találsz. ( A material bézs box alatt, az Osterhase feliratra kattintva.)

250-300 g/m2-es papír kell hozzá, ez nem túl vastag A4-es kartonlapot jelent.

A mintákat ki kell vágni, majd a ragasztási élek mentén behajtogatni (előzőleg enyhén bekarcolva a felületet). A rövid szaggatott vonalak mentén befelé, a hosszú szaggatott vonalak mentén kifelé kell hajtani.

Majd következik az összeállítás, ehhez legegyszerűbb kétoldalú ragasztót használni. A Start feliratnál kell kezdeni, és az 1-est és borítékot tartalmazó fülre helyezni a ragasztót, ezt az 1-es felülethez ragasztani. És így tovább. 

Az alábbi videók is segítenek a ragasztáshoz.

“Egy délután biztosan rámegy, de megéri. Úgy gondolom nem ördöngős, ha van rá elég idő.”  Ezt már Szabó Márta mondta, aki szintén elkészítette a nyuszit, sőt még tojást is mellé.

És te elkészítenéd? Ha igen, küldd el a Facebook-oldalamra

Annyira örülök, mert olyan sokan elkészítettétek, és sokan küldtetek fotót is, köszönöm! Nagyon ügyes kis közösség vagytok, büszke vagyok rá, hogy az Olvasóim között tudhatlak titeket! <3

Mutatom is, miket készítettetek!

Gombás Andrea nyuszit és tojást is készített:

Kolozs Viktória barna nyuszija:

Veréb Andi alkotása:

 

 

Origami nyuszi még itt:

Cuki tojástartó papírnyuszi, sablonnal

Szép napot!

 A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!