A napfény illata

Az eltűnt idő nyomában

Letölthető napi tervező, hogy utolérd magad.

 

sunset-chaser-2

 

Mostanában jobban kifolyik a kezemből az idő, és valahogy a napok, és ezzel együtt a határidők is egybefolynak nálam.

Biztos összefügg ez az önként vállalt lassítással is, és valóban, jobban megélem a pillanatot, de slow mozgalom ide, vagy oda, vannak feladatok, amelyeket mégis el kell végezni.

Úgyhogy, mielőtt elveszteném az összes kontrollt a feladatok felett, készítettem magamnak egy napi tervezőt, amivel a teendőket, menüt, esetleges bevásárlást is megtervezhetem, nem mellesleg egy jó kis idézettel adhatok magamnak még egy kis pluszt a naphoz.

Úgy gondoltam, kinyomtatom, beteszem egy jó kis keretbe, és az üveg felületre white board markerrel írok majd, ami ugye, simán letörölhető lesz a nap végén.  Remélem, sikerül így majd átlátnom a káoszt, és jobban működik majd, mint a kis post it-es megoldás, ami nem volt túl hatékony.

 Ezt a tervezőt megosztom veletek is, nem tökéletes, de hátha megszeretitek. Vagy inspirál benneteket, hogy rajzoljatok, fessetek, szerkesszetek valami hasonlót.  ♥♥♥  Ha letöltenéd, itt találod.

my-schedule

 Szép napot!

 A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!