A napfény illata

Meglepetés!

Te is szereted a kellemes meglepetéseket?

 

Ugye, ti is szeretitek a  kellemes meglepiket? A FeMini Box Édes Otthon kiadása bizony nagyon szerethető meglepetés volt, és ha nem én vettem volna át a küldeményt, bizony úgy jártam volna vele, mint Nyilas Misi, akinek a pakkját széthordták a kollégiumi szobatársai.

Ha nem tudnátok, mi az a FeMini Box, akkor itt az idő megismerni. A FeMini box  tematikus meglepetésbox, nőknek, magyar alkotók, tervezők termékeivel. Nagyon fontosnak tartom a FeMini Box azon törekvését, hogy szeretnék, ha az egyedi, magyar kézműves termékek eljutnának az emberekhez.

♥♥♥

A doboz már kivülről is nagyon szép, nőies és látszik, hogy szeretettel készült.

03

Az első, ami a doboz kibontása után a kezembe került, egy katalógus volt, melyből az alkotókat ismerhettük meg. Nagyon örülök ennek, mert teljesen máshogy nézünk egy tárgyat, ha egy kicsit megismerjük azt, aki megálmodta, elkészítette, megismerjük az ő történetét. Plusz öröm, hogy a füzetecske végén  még kedvezményes kuponok is vannak.

10

Nagyon izgatottan vártam már ezt a dobozt, és nem csalódtam a doboz tartalmában.

01

A kedvencemmel kezdem, mert Gelvia madárkája azonnal belopta magát a szívembe. Ugye, hogy csak imádni lehet?

08

A Csipkelengye csipkével díszített törölközőjéről rögtön egy kád kellemesen meleg illatos-aromás fürdővíz, gyertyafény, és pezsgő jutott az eszembe. Mert kell egy kis kényeztetés néha.

09

Karlalina gyümölcsös jegyzetfüzetét lestoppolta a lányom, aki időközben megérkezett a suliból. Annyit még megengedett, hogy néhány fotót készítsek róla.

05

Mi a gyerekekkel rendszeresen festünk kavicsokat, és tapasztalatból mondom, hogy szépen, különlegesen kifesteni nem könnyű.  A Mesekavics madara azonban gyönyörű, és azonnal a hűtőnkön landolt.

06

A Dobozka Manufaktúra színezhető faliképei nagyon különlegesek, nekem fekete-fehér színben nagyon bejönnek.

07

Szeretek tortát sütni, bár a bevonása, hogy úgy mondjam, rusztikusra sikeredik a legtöbbször. De ilyen tortadekorációval, mint amilyen a Magnolia által tervezett, könnyű feldobni. Olyan cuki!

04

Szerintem valaki kihallgatta, hogy nekem most pont a Pici Kártya újraírható menütervezőjére van szükségem. Bevallom, eléggé hirtelen elhatározásból főzök, így nem egyszer megesik, hogy egyes alapanyagok hiányoznak itthon, ez a tervező nagy segítség nekem.

 11

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Mentés

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!