A napfény illata

30+ ingyen letölthető kreatív ajándékdoboz

Készítsd el saját kezűleg. Egyénileg méretezhető dobozokkal.

 

Hamarosan eljön az évnek az ajándékozós időszaka, kezdve Mikulás napjától karácsonyig. Akár apróbb, akár nagyobb ajándékot adunk, jó, ha azt szépen becsomagoljuk.

Ha igazán környezettudatosak akarunk lenni, csomagolóanyagnak olyat választunk, amit később az ajándékozott felhasználhat (pl. konyharuha, bevásárlótáska).

A klasszikus csomagolás esetében is választhatunk újrahasznosított alapanyagokat: például maradék tapétát, korábbi csomagolások anyagait, ingek csomagolókartonjait, hullámpapírt, újságpapírt.

Az alábbi gyűjteményben biztosan megtalálod az ajándékhoz illő dobozt. A képekre kattintva letöltheted a sablont és (sok esetben) készítési útmutatót is találsz.

Az elkészítéshez nem kell más, csak papír, olló, és ragasztó. Attól lesz különleges, hogy szeretettel készíted. Válogass kedvedre! 🙂

35

♥♥♥

20

40

41

21

22

23

24

25

26

27

28

 

30

31

32

33

34

37

38

39

42

43

Végül ajánlok egy nagyon szuper oldalt, ahol egyénileg beállíthatod a dobozok méreteit, és így nyomtathatod ki a sablont. Itt találod.

Szép napot!

A képekre kattintva eléred  a képek forrását. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Mentés

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Rácz Anikó says: (előzmény @Brittany Bly)

    Hello, Brittany, Thank you very much for your template, it’s very cool. 🙂

  2. Brittany Bly says:

    Thank you so much for including me!! Great diy’s. 🙂
    http://popshopamerica.com/


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!