A napfény illata

15 trendi ötlet az elnyűhetetlen farmer újrahasznosítására

Így használd újra a farmert!

 

Miután végképp sikítófrászt kaptam a lakásban uralkodó tárgyak tömkelegétől, elhatároztam, hogy mától a minimalista stílus híve leszek, és az elkövetkező 3 napot arra használom, hogy bejussak a lakásba, és a szelektálást követően egy fergeteges táncot nyomjak az eleddig teljes mértékben lefoglalt padlófelületen.

Már ezer éve tervezek egy garázsvásárt, eddig csak az az apró részlet hiányzott, hogy nincs garázsunk, de mindegy, szerzünk valahonnan, kemény vagyok és kész.

Kisfiam, aki egy kereskedelmi géniusz, és már középső ovis korában eladta a már nem érvényes névjegykártyáinkat 100Ft/db áron az ovistársaknak – igaz, ezután az akciója után erős figyelmeztetést és szemrehányó tekinteteket kaptunk, miután a ki nem fizetett és kisfiam által visszakért áru miatt sűrű sírásban tört ki a fél csoport, – szóval, kisfiam már írta is az árcédulákat, szemében dollárjelek villogtak, mint Dagobert bácsinak.

És bár a szelektálás számomra felér egy szirupos, hollywoodi,  búcsúval, kemény leszek, na.

Jaj, csak ne olvastam volna el éppen azt a cikket, amiben a NAV bünteti azokat, akik nyugta nélkül adják el a használt holmikat!

Na, jó, vásár nem lesz, tojás sincs eladó! Először megszabadulunk ettől a 3, kb. 20 számmal kisebb farmertől (hihetetlen, hogy ez az enyém volt), újrahasznosítjuk!

És addig is: tánc a plafonon! 🙂

Hogy miért nincs nekem itthon hímző rámám? Azonnal megcsinálnám. Merci&Ancsa, hol van az a szuper lomis? 🙂

farmer1

 

farmer2

farmer3farmer4

farmer5

farmer6

farmer7

farmer12

farmer13

farmer14

farmer15

farmer16

farmer17

Szép napot!

A bejegyzésben szereplő képekre kattintva elérheted a képek forrását. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!