A napfény illata

Hűtőmágnesek, csak hogy el ne felejtsem!

Elkezdődött a sulis memóriajáték: kit hová kell elvinni, kinek milyen órája lesz, kinek milyen cuccot kell vinni. Kész őrület mindent észben tartani. És a bevásárló listáról ne is beszéljünk. 🙂

Fecni itt, jegyzet ott. Nincs mese, bővíteni kell a hűtőmágnes készletet!

6

Van valami melegséges érzés abban, amikor a ránézek ezekre a mágnesekre. Ezek ugyanis az egykori karácsonyfánk szeletkéiből készültek.

Már többször javasoltam, és most még időben szólok: érdemes a karácsonyfából néhány szeletkét megőrizni. Nemcsak szép emlék, de sokféleképpen használható:

  • Lehet rá fotót transzferálni, így lehet belőle mágnes, ajándékkísérő, szobadísz.
  • Elkészíthetjük a családi képtárat is a segítségével: a család fotóit transzferáljuk. Mikor új családtaggal bővül a család, az ő fotóját is megjelenítjük azokon a faszeleteken, melyeket az az évi karácsonyfákról szeleteltünk.

3

A transzferálás részletesen technikájáról itt írtam, ezeket is ezzel a módszerrel készítettem.

Fontos, hogy a felület sima legyen, szépen le kell csiszolni. Majd jöhet a lézernyomtatóval nyomtatott, vízszintesen tükrözött kép.

Én most itt láttam nagyon jó kis botanikai mintákat, amiket innen lehet letölteni. De persze bármi kerülhet a faszeletekre.

4

Miután elkészült, erős ragasztóval rögzíthetünk egy mágnest a fa másik oldalán, és mehet a hűtőre, memória táblára, vagy bármilyen fémre, ahová kitűzhetjük a jegyzeteinket.

7

Én nagyon szeretem! 🙂 Próbáld ki ezt a technikát, imádni fogod!

Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!