A napfény illata

10 ötlet befőttesüvegből, nemcsak befőtteknek

A befőttesüveget nagyon sokféleképpen használhatjuk. Egy szép üveg már önmagában is mutatós, de egy kevés szalaggal, textillel, festékkel vidáman feldobhatjuk vele az otthonunkat, jó szolgálatot tesznek a kertben, egy nyáresti beszélgetéskor, de finomságokkal megtöltve ajándéknak is kiváló.

Textil és dekupázsragasztó és már rá sem lehet ismerni az üvegekre.

1

Töltsd meg sóval, vagy színes homokkal az üveget, majd mehet bele teamécses, köréje szalag, és indulhat az esti kerti parti. Ha a szúnyogriasztós gyertyát használsz, a kis vérszívókat is távol tarthatod.

2

Ilyet próbáltunk, nagyon varázslatos a sötétben világító festékkel díszített üveg. Lehet kifejezetten ilyen festéket használni, de mi a világítós karkötőben található folyadékot csurgattuk az üvegbe, majd körbeforgattuk azt.

3

Töltsd meg spatulákkal az üvegeket, írhatsz rá játékötleteket az unatkozó gyerekeknek, lehet ajándékba is adni, ekkor mehetnek rá jókívánságok, de lehet beszélgetős befőtt is: témaötletekkel egy beszélgetős játékhoz.

4

Laposabb, kisebb üvegek átalakulhatnak menő névjegykártya tartóvá.

5

Egy szépen dekorált, szalaggal, kötéllel díszített,  esetleg festett befőttesüveg jól szolgálatot tesz főállású vázaként.

 

6

Az egyszerű és gyönyörű, ugye?

7

Cérnák, gombok, mindenféle apróság kedvence a befőttesüveg, és még a keresgélést is megkönnyíti az áttetsző felület.

8

Ajándékok csomagolására is használhatod, tehetsz az üvegbe csokit, bonbont, forró csoki port, kekszet, bármit, amit az ajándékozott szeret. Díszítsd ki az üveget, hogy máskor is szívesen feltölthető legyen.

9

Varázsolj tengerparti hangulatot otthon. Ha ránézek, máris a tengerparton érzem magam. 🙂

10

Szép napot!

A képek forrásait a képekre kattintva éred el. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!