A napfény illata

Készíts fesztiválkarkötőt a gyerekeknek!

Vidám, nyári karkötő ötlet gyerekeknek, 2 perc alatt kész és még infoszalagnak is szuper, ha a gyerek elkeveredne a tömegben.

Vannak, akik szívesen hordják a különböző fesztiválokon szerzett karszalagokat karkötőként is. Ez ihlette az alábbi egyszerű ötletet. Persze szó sincs semmilyen fesztiválról, sőt belépő hamisításról sem.

1

Amire szükséged lesz:

dekortapaszok

olló

esetleg műanyag “ékkövek”

3

Elkészíteni nem bonyolult: a dekortapaszból mérjünk le 2 cm-rel hosszabb darabot, mint amilyen méretűt szeretnénk. Majd a karkötő méretének megfelelő hosszúságot is. A két tapaszt ragasszuk össze úgy, hogy kihagyunk a hosszabb szakaszból 1-1 cm-t ragasztós részt a tapasz két végén.

3

A karkötők szolgálhatnak “ékszerként”, hiszen egy csini karkötő mindig jól jön,  de ha nagy tömegbe készülünk, kirándulni megyünk, akkor ráírhatjuk mondjuk a telefonszámunkat is, ami segítség lehet, ha a gyerek elkeveredik.

5

Az meg csak hab a tortán, hogy gyűrűket is készíthetünk belőlük.

 4

 A dekortapaszok sokféle minőségben, anyagból készülnek, nekem van olyan is, ami még a mosogatógépet is kiállta, ezek biztosan sokáig tartanak, vannak textilből készültek is, de egy egyszerű papírszalag is kibír egy átlagos napot. 🙂

1

 Szép napot!

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.
Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!