A napfény illata

5 ajándékötlet tanító néniknek

Vége van a tanévnek, jövő héten bizonyítványosztás. Íme néhány ötlet, ha szeretnél személyes ajándékot adni a tanító vagy tanár néninek, így megköszönve a sok szeretetet, munkát. Ami fontos, hogy az ajándék szívből jöjjön.

Virágzó papír

A részletes leírást itt találod. Olyan virágmagokat célszerű választani, amit még júniusban is el lehet ültetni, és akár az erkélyre is kerülhet. Például ilyen a körömvirág. Gyerekekkel közösen elkészíthető.

 1

Vászontáska:

Ha nem tudsz varrni, veheted készen is, majd textil filctollal bevonalazhatod, végül a gyerek rajzolhat, írhat rá. Vasalással lehet rögzíteni, így mosható lesz.

2

Könyvjelző:

Csipke, szalag és gyönyörű medálokból készítheted el ezt. További könyvjelzőt ötletet, itt találsz.

3

Emlékek üvegbe zárva:

Kedves személyes ajándék lehet, ha minden gyerek ír, vagy rajzol valamit a tanító néninek. Például, hogy mi volt a legemlékezetesebb élménye az évek alatt, de leírhatja azt is, milyennek látja a tanító nénit.

4

Üvegmágnes:

Üvegpasztillák, kis mágnes, és színes papír, vagy a gyerek által készített rajzok, ragasztó. ezekre van szükséged, ha mágnest szeretnétek készíteni.

5

Szép napot!

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!