A napfény illata

A lakókocsi új élete: felújításra fel!

Alig vártuk, hogy kisüssön a nap, és mehessünk a kertbe, a madárcsicsergésbe, a virágzó fák és a tulipánok közé. Aztán mikor kint vagyunk, mindig eszembe jut, hogy milyen jó lenne itt lakni, mondjuk legalább tavasztól, és ilyenkor legalább egy kis lakókocsiról ábrándozom, aminek kis ablaka éppen a virágzó almafákra néz.

5

Ez a vágyam különösen felélénkült, mikor megláttam Lakber szuper kis gyűjteményét, melyből néhány képet én is közreadok.  És íme egy kis Caravan story by Lakber:

 “A régi, ló vontatta lakókocsikat a vándorló cigányok és a mutatványosok használták. Az első szabadidős célú lakókocsi-ős a Bristol Carriage Company műhelyében készült 1880-ban egy bizonyos Dr. W. Gordon-Stables kívánságai szerint, Willam orvos volt a Királyi Haditengerészetnél, több kalandregényt írt az angol ifjúság számára. A kb. 5,5 méteres szerkezetet egy korábbi kocsijuk alapjaira építették. A gazdája “Wanderer” (Vándor) névre keresztelte.

És innen aztán nem volt megállás. “

3

Volt már olyan év, amikor végignéztük a kínálatot, de még kicsit gyűjtögetünk :-), mondjuk ötletet. Nagyon szuper felújításokat lehet találni, már csak egy kedvező árú, és még jó állapotú lakókocsi kellene. Nézzétek csak!

1

2

6

Nekem főleg a 60-as, 70-es évekbeli lakókocsik tetszenek, annyira bájosak!

7

8

10

Egy lakókocsi akár  üzlethelyiségként is funkcionálhat

9

11

Festéssel és sok textillel nagyon barátságos lehet:

12

4

18

19

20

22

24

25

Lehet vintage, és lehet modern.

13

14

15

16

17

Hát nem csodás?

21

23

 Képek Lakbear (Feltétlenül nézzetek be hozzá!) és innen.

Szép napot!

 Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!