A napfény illata

Ilyen volt, ilyen lett: egy iroda csodálatos átalakulása gyerekszobává

Egy jó példa arra, hogyan vált a korábban irodaként használt helyiség saját kezűleg gyönyörű gyerekszobává.

1

Luke és Brooke leendő szülőkként nagy fába vágták a fejszéjüket: kisfiúknak újítottak fel egy szobát oregoni otthonunkban saját kezűleg. A kezdeti nehézséget az adta, hogy a szoba fa lambériáját megújítsák:  a fa borítást lecsiszolták, majd teljesen portalanították, és világosra festették, hogy a szoba tágasabbnak, napfényesebbnek tűnjön. Közben arra is ügyeltek, hogy mindehhez alacsony oldószertartalmú, bababarát festéket használjanak.

2A festés alatt Brooke a netről gyűjtögetett inspirációs ötleteket, olyan szobabelsőket, kiegészítőket, színes textilek képeit, amelyek tetszettek nekik, és amik segítettek a szoba végső arculatának kialakításában.

Ez jó módszer akkor, ha saját tervek alapján akarsz berendezni egy szobát, az inspirációs képek segítségedre lesznek az elképzelt hangulat és funkció létrehozásához.

8

A következő lépés a textilek kiválasztása volt: mivel a szoba berendezését is használtan vásárolták, a kiválasztott textil színek határozták meg azok színét.

5

A textilekből függönyöket, párnákat varrtak, sőt nagyon ötletesen képként bekereteztek egy textildarabot egy kiskanállal. 🙂

6

A dekoráció és a kiegészítők is kedvesen vidámak, hangulatosak, és mindegyiken ott van a házaspár keze nyoma, mert vagy átfestették őket, vagy ők maguk készítették ezeket. Nagyon tetszik ez az origami függő dísz, vagy a komód fonal-fogantyúja.

7

És akkor nézzük meg, végül milyen lett ez a szoba:

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

Forrás: http://ekoorbsnave.blogspot.hu/

Szép napot!

 Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!