A napfény illata

Készíts látványos fotóhátteret papírból!

A fotóháttér a legújabb partiőrület, dobd fel hát a bulit saját fotóháttérrel! Farsangra, szülinapra, esküvőre, szilveszterre, szóval minden alkalomra. De szuper akkor is, ha csak néhány képet szeretnél a családdal, barátokkal.

3

Amire szükséged lesz:

arany színű csomagolópapír (matt)

fekete, fehér, szürke vékony kartonlapok

tűzőgép, olló, kétoldalú ragasztó, fehér lakkfilc

5

Az arany csomagolópapír az alap, erre kerülnek fel a legyezőszerűen hajtogatott díszek. Hogy egy kis vidámságot adjak neki, a sötét papírokat bepöttyöztem. A nagy legyezővirágokhoz 3 db A4-es papírra van szükség. Ezekből legyezőket készítettem, amiket kétoldalú ragasztóval és tűzőgéppel kapcsoltam össze.

6

7

8

9

A kis kegyezővirágokat 1 db A4 papírból hajtogattam. Az arany színű csomagolópapírt maszkolószalaggal erősítettem a falra, majd erre kétoldalú ragasztóval ragasztottam a legyezőket.

11

Már majdnem kész!

10

Kezdődhet a fotózás!

4

 12

13

14

15

+1 TIPP: Azok, akik nem szeretnének ennyit hajtogatni elkészíthetik a hátteret úgy is, hogy a  papírokból különböző méretű köröket vágnak ki, majd az arany papírra ragasztják.

+1 TIPP: Más színösszeállításban is elkészülhet a fotóháttér.

A bejegyzés saját képeket tartalmaz. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Örülök, hogy tetszik, ha kész lesz, küldj fotót. 🙂

  2. Natália Balogh says:

    Ez egyszerűen szuper! Én itt találtam nagyon jó papírokat, szerintem én ezekből a színes krepp-papírokból fogom megalkotni. http://vertespapir.hu/index.php?id=termekek&product=krepp-papir_-dp-54-_50x200_p%D6tty%D6s&search_co=krepp&art_id=1247


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!