A napfény illata

Kötéltánc avagy lakberendezés kötéllel

kép1

Mikor megláttam ezt a jópofa köteles ötletet, rögtön felrémlett bennem az a nyár, mikor Komádiban voltam építőtáborban: a Sebes-Körös partján sátraztunk, hajnalonta az akkor még virágzó kendergyárban dolgoztunk: a kenderből kévéket kötöttünk, majd bálákba raktuk őket (vagy valami ilyesmi rémlik az idő szürke ködén át).

Először nagyon lázadoztunk a hajnali 4 órás munkakezdés miatt, de aztán amikor a nap felkelt és sugarai felszárították a kenderről a harmatot, rögtön megértettük az okát: az éles növényszár a húsunkba mart, karcolt, ami a napsütés erősödésével egyre jobban égett. Így aztán különös tisztelettel nézem azóta is a zsinegeket, köteleket, melyek a lakberendezésbe is begyűrűzve  szuper kiegészítővé váltak. Ráadásul egy kis ragasztóval és némi türelemmel akár magunk is feldobhatjuk vele a tárgyainkat!

kép2

kép3kép4

 

kép5kép6

Persze nemcsak tekerve, lógatva is jó!

kép7

kép8

kép9

kép10

kép11

kép15Fülként, fogantyúként:

kép12

kép29

 

kép24Ajtótámaszként:

kép16

Függönyhöz:

kép17

A konyhában, étkezőben:

kép18

kép19

kép20

kép25

Lépcsőkorlátként:

kép23

Csak úgy, mert tetszik:

kép26kép27

kép30kép31

kép32kép33

 

kép34 Szép napot!

A bejegyzés forrásait a képekre kattintva éred el. Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak. ♡

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!