A napfény illata

Ajándékötlet: csináld magad névjegykártya

Mi  az? Figyelemkeltő, stílusos, informatív, jó, ha kéznél van, és Rád ismernek, ha előveszik.

Ez bizony a névjegykártya. Készíts ilyet magadnak, vagy a barátnődnek, barátodnak, családodnak ajándékba. Névjegykártyája nemcsak egy cégnek lehet, jól jöhet az egyetemen, főiskolán egy ötletes darab, készíthetsz családit is, vagy anyuka-névjegyet: ahol a név és telefonszám mellett a gyerek neve is szerepel  (nekem a legtöbb anyuka a gyerekek nevével van elmentve a telefonomban, hogy pl. Eszter anya, :-), hiába, egy anyának a gyerek az első 🙂

Az a jó névjegykártya, ami egyszerű, tartalmazza a szükséges információkat és tükrözi az egyéniségedet. Egyszerű elkészíteni: válassz egy képet, ha szeretnél, írd le a közlendő adatokat (pl. név, e-mail cím, telefonszám), nyomtasd ki, majd lamináld és vágd fel.  Készíts  a névjegyhez saját QR kódot!

NévtelenEz a kód sokféle információt tartalmazhat: például egy weboldal címét: blog, facebook oldal címe, de lehet a youtube-ra feltöltött video (egy családi bemutatkozás, kedvenc zene), fényképalbumhoz mutató  link. Bármilyen szöveges üzenetet, telefonszámot, sms-t vagy személyes adatokat, amiket megosztanál mással is.

Sok ingyenes qr kód generátor létezik, én itt csináltam a sajátomat. Készítettem egy egyszerű verziót, melyet színes lapokra nyomtattam.

1P1130128A másik verzió bajuszos lett, ezzel humoros képeket készíthetsz. Rajzolj egy bajuszt, majd  nyomtass rövid névjegyet: ezt illeszd be a lamináló fóliák közé a következőképpen:P1130087Vágd fel:P1130155És mehet a móka, bajuszt varázsolhatsz bárki orra alá:–)P1130064Az interneten számos jópofa, ötletes, humoros, praktikus névjegyet találsz, amiből ihletet meríthetsz. Íme néhány kép az ötleteléshez:

Válóperes ügyvédnek:

27Személyi edzőnek (rugalmas anyagból):

5Fogorvosnak:

24Fodrászoknak:

41Kertészeknek:57Bicajosoknak:bike-tool-creative-business-card-designMérnöknek:StevenWhiteley-creative-business-card-designA rejtvények kedvelőinek:word-hunt-creative-business-card-design3D-ben:CliftonAlexander-creative-business-card-designPlasztikai sebészeknek:dr-hajnal-kiprov-cosmetic-surgery-creative-business-card-designPostásoknak:tam-cargo-creative-business-card-designFodrászoknak:

hair-design-creative-business-card-designMűvészeknek:easel-creative-business-card-designKépeslapként:greetingcardés levélként:junge-business-cardSzép napot!

A képek egy része saját kép, a nem saját képek forrásait a képekre kattintva éred el.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!