A napfény illata

5 tipp hogyan tároljunk játékautókat

Mi a közös a  játékautók, a plüssállatok és a mezei pocok között? Rendkívül gyorsan szaporodnak :-).   Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk a plüssök és a játékautók száma valahogy mindig megnő, akkor is, ha előzőleg egy adagot jótékony célra, vagy az óvodának elajándékozunk belőlük.
Így aztán valahova tenni kell őket. Persze kerülhetnek dobozba is, de most következzen néhány szuper ötlet, hogyan tároljuk átlátható, esztétikus módon a játékautókat. 
Óriási ötlet a fém autók tárolására ez a mágnessínes verzió! Késtartó síneket használhatsz hozzá, lehet ilyet kapni például az IKEA-ban például ilyet, vagy ezt. Mielőtt azonban nagyobb beruházást tennél, jó ellenőrizni egy mágnessel, hogy valóban fémből készültek-e az autók.
Az autók nagyon jól mutatnak kis képtartó síneken, vagy vékony polcokon. Ilyet is vásárolhatsz az IKEA-ban, vagy házilag is kivitelezhető.
Ha ügyesen varrsz, készíthetsz ilyen függő tárolót textilből.
Nagyon jók a nyitott polcok is, különösen, ha szépen kivitelezett. Nagyon praktikus, ha a polcok megdöntöttek, így jobb az átláthatóság.
Végül itt a megunhatatlan papírguriga, melyért nálunk a kisfiam és a hörcsög felváltva versenyeznek. 🙂 Ezeket összeragasztva kapjuk a kis kocsigarázsokat. Helyette használhatsz  méretre vágott PVC-csövet, vagy papírcséve-szeleteket.
 
Az ötleteket a www.apartmenttherapy.com oldalon olvastam. 
 
Szép napot!
 
Keress a Facebook-on is: minden nap új ötlet, inspiráció itt:
https://www.facebook.com/pages/Anapfenyillatablogspothu/250663971725153?ref=hl
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!